Lekfull utvecklare JavaScript/Node.js till SVTi – Barn

SVT är ett public service-företag vars uppdrag vilar på en demokratisk idé. Vi gör tv och tjänster om alla, för alla. Vår verksamhet bedrivs självständigt i förhållande till politiska, kommersiella och andra intressen i samhället och finansieras via tv-avgiften.

SVT är inne i en digital förflyttning där fler och fler tjänster byggs med webben i fokus och SVTi är SVT:s digitala utvecklingsavdelning. SVTi ansvarar för SVT:s produktion och utveckling av digitala tjänster, plattformar och funktioner för webben och för appar. Vi är cirka 120 medarbetare fördelade på ett femtontal team och utvecklar tjänster som SVT Play, Öppet arkiv, Barnkanalen, Bolibompa och Nyheter & Sport.

Om rollen på SVTi – Barnkanalen

Vill du arbeta i ett av Sveriges roligaste utvecklingsteam med att utveckla SVT:s barnutbud? Du kommer jobba i ett dynamiskt team med konceptutvecklare, designer, UX-designer, webbutvecklare och test som ansvarar för allt från idé till produktion. ​ Inom Barn vidareutvecklas SVT:s populära barntjänster som Barnplay, Bolibompa och Barnkanalen.

Se vår film och läs mer om SVTi och tjänsten här: http://svti.svt.se/

Vi jobbar agilt och målstyrt med stort användarfokus med Lean UX, Design Studios, Micro Services, DevOps och Continuous Delivery. Barnteamen jobbar med att skapa magi för en målgrupp där ingenting är självklart.

Vi bygger saker som syns och används av massor av barn och samarbetar nära med redaktionen i utvecklingen. Leken är viktig både i utveckling och våra produkter. Vi strävar alltid efter mångfald i vårt arbete och i våra team och tror det är grunden för innovation. Vi är idag 50/50 kvinnor/män i teamet. Vi lägger stor vikt vid självbestämmande, delaktighet och att ha kul i vårt teamarbete.

Tjänsten är på heltid och är placerad på SVT på Gärdet i Stockholm.

Kompetenser och färdigheter

  • Djup kompetens inom webbutveckling
  • Minst 2 års erfarenhet av att utveckla i JavaScript och Node.js
  • Erfarenhet av API-utveckling, gärna i Microservice arkitektur

Kompetenser och färdigheter – meriterande

  • Erfarenhet av apputveckling och ramverk som React Native exempelvis
  • Kunskap om ES2015+ och JavaScript-bibliotek som Webpack, React och Redux
  • Kunskap inom JavaScript-testning med ramverk som Jest
  • Kunskap om Continuous Delivery och DevOps
  • Erfarenhet av video på webben
  • Kunskap inom animationer på webben

Om dig

För att trivas på SVTi behöver du vara nyfiken och öppen för att prova nya lösningar, såväl vad gäller teknik som metod. Vi ser gärna att du framåtlutat kommer med idéer men samtidigt pragmatiskt kan lösa uppkomna problem och situationer. För SVTi är kompetensutveckling viktigt – vi vill att du deltar på kurser och konferenser.

Att arbeta på SVT

Vi arbetar ständigt med att förbättra vårt utbud för alla, om alla. Det kräver att vi ger medarbetarna rätt förutsättningar att kunna lyckas. Därför har vi stort fokus på vår arbetsmiljö. För oss är det viktigt att du trivs. Här får du bra arbetsvillkor och förmåner som till exempel motionsbidrag, kompetensutveckling och hög intern rörlighet som kan bidra till flera olika karriärmöjligheter. Du får dessutom vara med på den spännande innovationsresan inom både TV och webb.

Ansökan

Sök tjänsten här!

I denna rekrytering samarbetar SVT med Titan IT. Ansvarig rekryteringskonsult är Christina Strandelin.

Kontaktuppgifter:
christina.strandelin@titanit.se
+46 708 555838