Fortsätt titta på SVT Play

Det har blivit enklare att titta vidare på program på svtplay.se och i SVT Plays mobilappar!

Så funkar listan

Nu finns en Fortsätt titta-lista på startsidan som visar de avsnitt eller program du påbörjat men inte tittat klart på. Avsnittet du tittade på senast kommer att ligga längst till vänster i listan. Avsnitten försvinner från listan om du sett klart på det eller om det avpubliceras. Vår lista kräver inte inloggning utan bygger på att vi sparar information i webbläsaren. Därför finns den bara i den webbläsare eller enhet där du har tittat på ett visst avsnitt.

En begränsning just nu är att Fortsätt titta-listan inte uppdateras när du använder Chromecast via iPhone, men du kan använda listan för att titta vidare även där.

Om du av någon anledning inte vill att vi ska spara vad du tittat på går det bra att stänga av funktionen Fortsätt titta under Inställningar.

Vad tycker du?
I arbetet med listan har vi gjort flera omgångar användningstester och tagit in synpunkter om hur listan ska fungera. Vi fortsätter utveckla funktionen efter de förslag och reaktioner vi får in. Om du har synpunkter, hör av dig här på bloggen eller på http://svtplay.se/hjalp